El Museu de l’Amor Modern

En el club del mes de maig vam tenim amb nosaltres als editors de les Hores, la Maria i en Manel, a més de la historiadora de l’Art, Susanna Portell (autora del pròleg de l’edició catalana).

Gràcies a ells vam conéixer una mica més la vida i obra de l’artista serbia Marina Abramović: la novel·la “El Museu de l’Amor Modern” (de l’autora australiana Heather Rose) es situa en els mesos de 2010 en que al MoMa de Nova York hi ha exposada la retrospectiva d’aquesta artista i els seus personatges principals es troben en la sala on ella està duent a terme la performance que la va fer més coneguda arreu del món.

El compositor Arky Lvin ha arribat a un carreró creatiu sense sortida. la separació inesperada de la seva dona por deixar-li l’espai que necessita per compondre bandes sonores de pel·lícules. Tot i així, no aconsegueix trobar la traquil·litat mental que li cal per crear, se sent culpable i inquiet. En aquest estat, gairebé per atzar, trobarà una exposició d’art que li transformarà la vida. L’Arky hi tornarà dia rere dia i a mesura que la performance es desenvolupa, durante setanta-cinc dies, també ell es trasnformarà. Intercatuant amb altres persones a l’exposició, lentamente comença a comprendre el que pot faltar en la seva vida i què ha de fer per canviar-la.

Un llibre sobre l’art, però també un relat sobre l’amor, les seves limitacions i la seva trasncendència. Una novel·la sobre el que significa connectar i estar present en el món modern.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s