L’erugueta goluda: reina de la casa d’octubre

Un diumenge al matí, d’un petit ou neix una erugueta amb molta molta gana. El primer que fa és buscar fruita per alimentar-se.

Menja una poma, però encara té gana…

Menja dues peres, però encara té gana…

Menja tres prunes, però encara té gana…

Menja quatre maduixes, però encara té gana…

Menja cinc taronges, però encara té gana!

També menja pastís de xocolata, gelat, un cogombre, formatges, salami, llaminadures, pastís de cireres, una llonganissa, una magdalena, un tall de síndria… i acaba amb molt mal de panxa.

Ja no és una petita erugueta, sinó que s’ha fet molt gran de menjar tant i s’ha construït una casa (que li diuen crisàlide) al voltant del seu cos per descansar durant dues setmanes seguides… i després d’aquest temps l’erugueta goluda es converteix en una preciosa papallona de tots els colors!!

 El conte de L’Erugueta goluda ha estat traduïda a més de 62 idiomes perquè nens i nenes de tot el món coneguin la seva història. El seu autor, Eric Carle, fa servir papers petits de molts colors i els enganxa fent servir la tècnica del collage per il·lustrar els seus àlbums (segur que un cop us llegiu un dels seus llibres, reconeixeu el seu estil al primer cop d’ull!).

A més de la història de L’Erugueta goluda, Eric Carle també ha escrit sobre una marieta enfurismada, sobre una cuca de llum solitària, sobre un ratolí que vol fer amics… veniu a la llibreria a descobrir tots els seus contes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s