Premi Llibreter: juliol de 2017

El Premi Llibreter neix el 2000 convocat pel Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya, amb la intenció de seleccionar una obra que estigui ben escrita, que aporti alguna cosa nova, que es pugui recomanar i que garanteixi lectura de qualitat.

Per això es forma un jurat de llibreters que llegeixen i es reuneixen per decidir a partir dels vots d’altres llibreters i dels seus propis, quin llibre rep el Premi Llibreter (un premi sense dotació econòmica però amb el suport de les llibreries i dels llibreters).

El Premi Llibreter s’encarrega de premiar cada any un llibre escrit originalment en català, un escrit en qualsevol altra llengua (i traduït) i un llibre il·lustrat.

Enguany el Premi compleix la majoria d’edat, i volem celebrar els seus 18 anys en el nostre pati amb tots aquells que hagin estat partícips: autors, traductors, il·lustradors, editors, comercials, llibreters i, és clar, lectors.

El dimecres 12, amb la comlicitat de les llibreries Al·lots, L’Espolsada i L’Aranya,  vam juntar-nos al pati de la llibreria per compartir, intercanviar i celebrar aquest aniversari amb molts dels protagonistes d’aquests 18 anys i brindar amb un vaset de vi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s