El peix Irisat: Rei de la Casa de juliol de 2017!

Ha arribat l’estiu, temps d’anar a la platja a jugar a la sorra i a banyar-nos al mar, per això el nostre Rei de la Casa de Juliol no podia ser un altre personatge que el Peix Irisat.

El Peix Irisat és l’animal més bonic de tot l’oceà, té unes escates brillants que enlluernen i fascinen a la resta dels animals marins i tothom quan el veu es vol fer amic seu. Un dia un peixet petit s’acosta nadant al Peix Irisat i li demana si li pot donar una de les seves escates brillants, ja que el Peix Irisat en té moltes…

“Però, com s’atreveix?!”, pensa el Peix Irisat i li diu que no, que no li pensa donar cap de les seves precioses escates brillants al petit peix. A partir d’aquell dia, la resta de peixos no volen acostar-se al Peix Irisat, no parlen amb ell i quan arriba a algun lloc, la resta de peixos se’n van. El Peix Irisat no entén res, com pot ser que sent el peix més bonic de l’oceà la resta de peixos no vulguin ser amics seus? Com que no sap la resposta, el Peix Irisat ho consultarà amb el pop més vell i més savi del mar i aquest li explicarà que els amics han de compartir les coses bones, no només ser bonics i passejar-se orgullosos pel mar.

A partir d’aquell moment el Peix Irisat sap que s’ha equivocat: li donarà una de les seves escates brillants al petit peix i a tots els altres que en vulguin una perquè és més important tenir amics que ser el peix més especial i bonic de l’oceà però no poder-ho compartir amb ningú!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s