El Petit Pelut: Rei de la Casa de juny!

Encara no coneixeu el nostre rei de la casa d’aquest mes? És petit, amb molt pèl negre y un nas vermell, rodó i molt gran enmig de la cara… Doncs sí! És el Petit Pelut!

El Petit Pelut és el protagonista d’una col·lecció d’onze còmics -que en català i castellà està publicant l’editorial Base– creada pels autors belgues Céline Fraipont i Pierre Baily en què s’expliquen les aventures d’aquest personatge. Cada dia el Petit Pelut es lleva per anar a l’escola, però en aquest camí es troba un grapat d’aventures inimaginables. Gràcies al seu optimisme i la seva valentia, el nostre pelut protagonista supera tots els obstacles i torna a casa sa i estalvi al costat dels seus pares.

Els còmics són sense paraules, perquè els primers lectors puguin començar a agafar l’hàbit de la lectura encara que no coneguin, de moment, les lletres. Usant la seva imaginació i interpretant el que veuen a les vinyetes, gaudiran i riuran de les aventures del Petit Pelut i començaran a acostumar-se a tenir un llibre entre les mans.

Les aventures d’en Petit Pelut tracten els temes universals, com la justícia, l’amor, l’amistat o la valentia, i ho fan amb els personatges i els escenaris de les aventures clàssiques: un bosc ple d’ombres inquietants, un castell misteriós, un vaixell pirata o el fons del mar (on viuen les sirenes i hi podem trobar tresors amagats).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s