Elmer: el rei de la casa de novembre 2016

El rei de la casa d’aquest mes és un elefant, però no un de normal i corrent… és un elefant de colors!

L'Elmer, l'elefant de colors de Dave McKee

L’Elmer, l’elefant de colors de Dave McKee

El seu nom és Elmer i té la pell amb trossets de color groc, taronja, vermell rosa, lila, blau, verd, negre i blanc… L’Elmer és un elefant molt estimat a la selva on viu perquè és amic de molts dels animals que hi viuen i a més com és molt divertit juga i fa riure a la resta d’elefants.

El seu autor Dave Mckee se’l va inventar un dia per explicar-li a la seva filla que cal lluitar contra la xenofòbia i celebrar les nostres diferències, aquelles coses que ens fan ser únics.

L'Elmer és l'elefant més divertit i sempre fa riure als seus amics

L’Elmer és molt divertit i sempre fa riure als seus amics

En la primera aventura, l’Elmer se sent diferent dels altres elefants que són només de color gris i una nit que no pot dormir perquè està molt preocupat decideix anar de viatge a veure com pot canviar de color… Així és com l’Elmer decideix pintar-se la pell de color gris i ser igual que els altres elefants, però des de que ja no té tots els colors de l’arc de sant Martí a la pell, l’Elmer no es diverteix tant, els altres animals de la selva no el reconeixen i els altres elefants no riuen amb ell com abans. L’Elmer s’ho passava molt millor quan era de molts colors i ben diferent de la resta d’elefants! Per sort a la jungla hi plou tot sovint i les gotes de pluja netegen la pell de l’Elmer que torna a lluir els colors groc, taronja, vermell, rosa, lila, blau, verd, negre i blanc amb molt d’orgull perquè el nostre rei de la casa ha après que ser ell mateix (sense voler canviar per assemblar-se als altres elefants) és molt més divertit!

L'Elmer té molts amics a la selva on viu

L’Elmer té molts amics a la selva on viu

En la resta dels contes que expliquen les aventures de l’Elmer coneixerem a molts dels seus amics: altres animals de la selva, com la serp, ocells, hipopòtams, un cangur, les papallones… i altres elefants que també són únics com l’Elmer, el seu cosí Wilbur que és blanc i negre com un taulell d’escacs, el seu avi Eldo, la seva tieta Zelda i la Rosa, que com el seu nom, és de color rosa! I per als més menuts, també hi ha llibres de l’Elmer que expliquen els contraris, els colors, el temps… per aprendre totes aquestes coses de la manera més divertida: amb les bromes de l’Elmer, l’elefant de colors!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s