Campanya “Fas 6 anys: tria un llibre”

fas-6-anys-tria-un-llibre

La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, que se sentin motivats per començar a crear la seva pròpia biblioteca i que aprenguin a donar valor al llibre.

 

Els nens i les nenes que aquest any fan 6 anys rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran venir a la llibreria, triar un llibre i començar així la seva biblioteca particular!

I com que la cosa va de 6, us volem recomanar 6 llibres per a tots els nens i nenes que aquest any fan 6 anys!

mai-facis-pessigolles1.- Mai facis pessigolles al tigre de Pamela Butchart i amb il·lustracions de Marc Boutavant (Libros del Zorro Rojo)

Quan ets una nena desperta, curiosa i bellugadissa, la mena de criatura que els adults anomenen hiperactiva, hi ha ordres que són impossibles d’obeir, per exemple: “Mai facis pessigolles al tigre!”. Una història que desborda energia amb unes il·lustracions electritzants.

ultim-violi2.- L’últim violí d’Anna Manso i amb il·lustracions de Gabriel Salvadó (La meva Arcàdia):

L’Octavi s’ho passa molt bé mirant com treballa el seu pare al taller. I també li agrada jugar amb els amics a fer la croqueta pel passadís. Un dia l’Octavi s’adona que les coses estan canviant i, com que no és un superheroi per transformar el món al seu gust, haurà de fer-hi front a la seva manera.

roberto3.- Roberto y sus amigos de Lucie Deroin (Mamut comics):

És hora de despertar a en Robert. Fa massa temps que dorm al seu cau i els seus amics el necessiten per a poder jugar a cartes! Una curiosa beguda de trèvols, visites a casa dels amics, un partit de futbol diferent de la resta… Hi ha un munt de coses a fer i a descobrir al bosc en lloc de quedar-se dormint a casa!

verd4.- Verd de Lola Casa (Poesia de colors):

Dins d’aquest llibre hi trobareu poemes de color verd de fulla verda, altres de color verd de fulla adormida i alguns de color verd de sobre taula. I per acabar, uns consells de bona música per al color verd. A què espereu?

pasen-i-vean5.- Pasen y vean (cuaderno de imaginar) de Guridi (Tres Tigres Tristes):

En aquest llibre pots experimentar i crear. Omple, dibuixa, pinta, destrossa, arregla, pensa i juga. Expressa tot el que passi pel teu cap! És igual si no surt perfecte… l’objectiu és passar-ho bé mentre ho estem fent i que la imaginació no s’ha de perdre mai. A més, en aquest viatge no estaràs sol…

gossos-i-gats6.- Gossos & gats sota la lupa dels científics d’Antonio Fischetti i amb il·lustracions de Sébastien Mourrain (Nórdica infantil)

Gossos i gats són els animals de companyia preferits dels humans. Tot i així, per més propers que ens siguin, de vegades ens costa desxifrar-ne el comportament. Per què els gossos s’ensumen darrere quan es troben? Què signifiquen els roncs del gat? Un quadern il·lustrat indispensable per aprendre a conviure millor amb els nostres companys peluts!

Condicions de la campanya:

La targeta podrà ser bescanviada fins al 30 de novembre de 2016.

L’import del cupó és de fins a 13€

El cupó s’ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil

Només es pot comprar 1 llibre per cupó

Si els llibres són d’import superior a 13€, la diferència l’abonarà el client

En els llibres d’imports inferiors no s’abonarà la diferència

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s