Segon tast del “Taller per entendre el vi en 2 sessions” amb l’Oriol P. Tudela

En aquest segon tast, els assistents van poder aprofundir en els conceptes apresos en el primer, encara que aquells qui no hi havien assistit no quedaven fora de joc, ja que la dinàmica participativa del taller el feia molt didàctic.

Els vins escollits per al tast van ser dos DO Terra Alta,”Mesies Criança” (negre) i “Mesies Blanc”, i també una ampolla d’ “Encuentros”, un albariño gallec.

tast 19-07-2016 01

L’Oriol va repartir uns fulls per tal de que els assistents els poguessin omplir tot identificant un seguit de característiques que el vi els hi podia suggerir.

Vam poder valorar aspectes tals com la profunditat, la intensitat i la potència i gustos diversos, l’àcid, l’amarg, la dolçor i la cremositat. També havíem d’intentar percebre si els vins eren afruitats, vegetals o  florals.

Algunes de les valoracions dels assistents varen ser molt diferents entre elles i es van contraposar sovint amb el criteri de l’Oriol, fet que va despertar la sorpresa dels presents.

tast 19-07-2016 02

Al final, l’Oriol ens va mostrar un gràfic que ens permetia interpretar millor les característiques de cada vi i les interrelacions entre elles, mentre part del públic preguntava tots els dubtes que tenien al respecte.

A partir d’Octubre ens citem per als propers tastos!

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s