Els nostres recomanats per sant Jordi de llibre infantil

Aquests són alguns dels llibres que aquest sant Jordi recomanem per als més petits:

RECOMANATS INFANTIL

– “Así gira la tierra” de Martine Laffon (ed. Silonia)

Quatre gegants arriben a la terra i cadascú tria un element: el foc, l’aigua, la terra i l’aire i decideixen reemplaçar al Sol que ja està cansat de moure’ s al voltant de la Terra, A partir d’ara els quatre gegants hauran d’empènyer la Terra perquè sigui ella la qui giri al voltant del Sol. Una faula amb il·lustracions estampades de Mayumi Otero.

– “Això era un alfabet” d’Oliver Jeffers (ed. Andana)

Oliver Jeffers s’inventa per cada lletra de l’alfabet un conte ple de disbarats i ple de dibuixos acompanyant cada lletra: a la R uns robots que roben núvols per tot el món, a la P una pastanaga tan ximpleta que no sap que és una pastanaga i a la A un astronauta que mai ha pogut enlairar-se amb el seu coet perquè té por a les altures…

– “Esto no es un libro” de Jean Jullien (ed. Phaidon)

Un llibre de cartó per als més petits… però, això no és un llibre, és la boca oberta  i plena de dents d’un monstre pelut! No, no… a la següent pàgina s’ha convertit en un ordinador portàtil i a la següent en una tenda de campanya! Un llibre per jugar i per convertir-lo, gràcies a la imaginació, en qualsevol cosa que necessitem.

– “En Xot i els amics de la nit” d’Agustín Comotto i Gemma Ágeda (ed. Llibres dels Tres Quers)

En Xot és un mussol que viu en una branca del bosc, des d’allí amb els seus ulls grans i grocs ho veu tot i en aquest conte amb lletra de pal, ens presenta a tots aquells animalons que quan cau la nit, surten a passejar: l’òliba que dorm de dia, el gripau que s’amaga a l’estanc fins que surt la lluna i el porc senglar que busca bolets per sopar.

– “Sant Jordi de les Galàxies” de Jaume Copons i Lliliana Fortuny (ed. Combel)

És el dia de sant Jordi i la mare de l’Agus obre un llibre que no havia d’obrir: d’entre les pàgines surt un drac de les Galàxies que vol destruir la terra! Com ho faran l’Agus, el sr. Flat i companyia per tornar-lo dins del llibre abans que el Doctor Bot i el seu ajudant l’adoptin com a mascota? Aquest sant Jordi el tindrem ple de dracs, roses, llibres, monstres i espases làser…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s